Галена и Гъмзата с шоу в дискотека (снимки)

Галена и Гъмзата с шоу в дискотека (снимки)

Галена и Гъмзата поднесоха нестандартно шоу в Night Flight, в което успешно миксираха своите хитове, пиперливи шеги и неочаквани дуетни изпълнения.

Двамата започнаха с общото си парче и неприличните въпроси, като не пропуснаха шанса да включат и част от гостите в еротичните питанки. След което Гъмзата остана сам на сцената и развихри всички с парчета като „Лош герой“ и „Гъмзомания“.

Музикантът бе бурно аплодиран от „роднинска“ агитка – момичетата от балет Магаданс се забавляваха със своя колега, на една от песните му посветиха и личен танц. пише lifestyle.bg.

Тромпетистът направи неофициална премиера и на новото парче „Нирвана кючек“. На 7 февруари Слави Трифонов и Ку-Ку бенд ще изнесат в пълен състав голям концерт в Night Flight.

Галена и Гъмзата поднесоха нестандартно шоу в Night Flight

Галена не се задържа дълго извън сцената и отново застана до дуетната си половинка. Йордан Йончев дори й изнесе няколко лекции как се свири на тромпет.

Двамата продължиха с музикалните изненади като поздравиха купонджиите с „Френската гимназия“ и „Няма не искам, няма недей“.

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.