Галена: Налага се да пеем на плейбек

Певицата споделя, че не е против пеенето на плейбек

Галена: Налага се да пеем на плейбек

Фолк певицата Галена изрази позиция, че не е против пеенето на плейбек, тъй като понякога то е неизбежно. Според нея, когато имаш 20 участия на месец, не си спал, имаш други ангажименти през деня, просто няма как.
Тя самата претърпяла операция преди няколко години и й се налагало да спазвауникална хигиена на гласа. „Консултирам се със специалисти, които например категорично забраняват първите два-три дни от цикъла една жена да пее, както и ако е болна. За съжаление аз няма как да го спазвам това, но понякога наистина се налага. Никога не съм се срамувала да пея и на плейбек, и на живо. Обикновено компенсирам – на три песни на живо пускам един плейбек. Няма как, в крайна сметка сме живи хора, а не машини. Трябва да съм пълноценна на всичките си участия – не може на едното да се раздам, а на другото да съм прегракнала и уморена“, казва Галена пред списание „Нов фолк“

Изпълнителката смята да се посвети на работа през лятото, след като стана ясно, че турне няма да има. До броени дни се очаква да пусне официално песента на Кости – „Ди джеят ме издаде“.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.