Галена подложена на тормоз

Галена подложена на тормоз

След като на яве лъснаха всички забежки на фолк дивата Галена, райският живот, който си живуркаше с мъжа си Галин е заприличал по-скоро на ад, злословят запознати.

Според близки до изпълнителката на “За пари“ вафленият бос Галин се възползвал максимално от все още прясното чувство за вина на жена си, за да я тероризира максимално.

Галин въдворил ред в гардероба на жена си и й наредил да спре да се разголва, все пак е омъжена жена, а освен това е сложил вето и на уж безобидните й флиртове по участия.

С нескрито задоволство близки до семейната двойка издават, че вафления бос съвсем наскоро и вдигнал публичен скандал, в който й припомнил, че е вярно, че няма човек у нас, а сигурно и зад граница, който да не я е виждал в цялата й прелест, но все пак е крайно време да се сети, че е майка и да започне да се съобразява къде, какво и как прави, пише skandalno.net.

За изненада на всички по принцип намаханата изпълнителката на “Тихо ми пази“ дори не направила и опит да се противопостави на мъжа си, а само кимала умно с глава в знак на съгласие. Колежките от фолк гилдията на Галена пък констатират, че тя вече се е взела в ръце и много внимавала, как се облича и държи само, за да не ядосвала излишно мъжа си.

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.