Галена поддържа перфектен външен вид с тайни илачи

Галена поддържа перфектен външен вид с тайни илачи
Фолк певицата Галена

Фолк певицата Галена живее на разхлабителни, пише „България Днес“. Изпълнителката е пристрастена към препаратите за пречистване и вече не може да живее без тях.

Близки до чалга звездата издават, че Галена не спира да се тъпче с медикаментите, познати още като лаксативи, с помощта на които се пречиства от всичко, което погълне.

„Само тича по аптеките и пръска луди пари за подобни препарати. Вече е пристрастена към тях“ – коментират дружки на певицата, пожелали анонимност.

Галена бе една от най-пухкавите фолк звезди на "Пайнер" и до днес още се бори с излишните килограми
Галена

Чалгарката е едва на 29 години, но вече й се налага да прибягва до разхлабителните, най-вече заради диетите, на които се подлага от началото на кариерата си и които, по всичко личи, че са навредили сериозно на здравословното й състояние.

Галена бе една от най-пухкавите фолк звезди на „Пайнер“ и до днес още се бори с излишните килограми. Порноклипчето във ваната, с което се прочу повече, отколкото с певческия си талант, предизвика подигравки от страна на по-фините й колежки относно отпуснатите телеса на прохождащата тогава певачка. Това стимулира фолк дивата и за няколко години стопи излишните мазнини.

Напоследък Галя се появява по участия с все по-закръглени бедра и това я е причината да се вманиачи още повече по разхлабителните медикаменти, опитвайки всеки вид, който родният пазар предлага.

Напоследък Галя се появява по участия с все по-закръглени бедра и това я е причината да се вманиачи още повече по разхлабителните медикаменти
Галена беше по-пухкава преди

От цялата тази фобия да не задържа нищо в себе си певицата се поти като мъж по участията си, с което прогонва напористите фенове. Галена не се притеснява ни най-малко от този факт, тъй като мъките, на които се подлага, са в името на перфектния външен вид, какъвто подобава на звезда от такава величина..

hotnews.bg

One thought on “Галена поддържа перфектен външен вид с тайни илачи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *