Галена се насвятка до козирката на участие

Галена демонстрира, че и тя е подвластна на типично човешките пороци
Една от смятащите се за водещи изпълнителки в лекия жанр в момента –Галена демонстрира, че и тя е подвластна на типично човешките пороци. По време на свое участие преди няколко дни в популярна столична чалготека спряганата за най-успешна певица на 2010 г. прекали с пититета, предизвикавайки доста коментари и злостни подмятания по свой адрес.
Певачката, която е половинка на вафления бос Галин, не демонстрирала пиянски намерения с идването в заведението, но към края на участието й станало ясно, че ситуацията ще е тежка. Колегите от slava.bg, позовавайки се на публикация на Супер 19’, твърдят, че напиването било станало редовен номер на Галена.
Важно било да разпусне с няколко чашки, пък ако попрекали, както се случило във въпросната вечер, злоупотребата била отдавана на преумора и добра компания. В последно време Галин бил станал изключително ревнив – почти не я пускал да излиза с приятели или компания, затова и изпълнителката използвала всяка отворила й се възможност да се насвятка. В повечето случаи ставало дума именно за участия в заведения, които тя обръщала на пиянски запои. Специална компания на Галена не й била нужна – тя пиела и с колеги, и с публика, и сама.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.