Галена се оказа с косопад, решава проблема с къса коса

Галена се оказа с косопад
Галена е сред най-красивите чалга-изпълнителки над родния попфолк небосклон, но за съжаление хубостта й е силно застрашена. Появата й на годишното награждаване в телевизия „Планета“ с най-неочаквано къса коса разочарова огромна част от феновете й. На първо място значително малка част от мъжете харесват жени с къси прически, досущ като жените, които харсват представители на силния пол с дълга коса.
Втората причина обаче е още по-неприятна. Така звездата на „Пайнер“ потвърждава съмненията и притесненията, че започва да оплешивява. Въпреки нейното скалъпено набързо обяснение, че искала малко промяна във външиня вид, която да е значително по-необичайна от очакваното, все пак почти никой не й повярва.
 Фризьорът, на когото Галена вдигнала дива врява по телефона, се оправдал с остаряването на „материала“. Предложил й да си купи чисто нови кичури, но певицата на „Знам диагнозата“ знаела диагнозата и отказала по-нататъшно опустошаване на един от най-важните елементи на женската красота, с която тя всъщност си изкарва прехраната.Важна роля в прецакването на косата на сладураната има фризьорът й, който непрекъснато й пълнел прическите с екстеншъни, но заради глупавите удължения сега се налага тотално скъсявне. Заблуждаващото сгъстяване и удължаване на косата с кичури сега тепърва си казва думата.

Ето защо късата прическа се налага да реши проблема, вместо изкуствените кичури да го задълбочават.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.