Галя Литова: Калканджиева е основоположник на злоупотребата с момичета

Галя Литова: Калканджиева е основоположник на злоупотребата с момичета
Галя Литова

Галя Литова е бивш модел и настоящ международен съдия на киноложки изложби.

Преди време красавицата имаше връзка с поп певеца Дичо Христов. Вече 34-годишната Литова е една от най-успелите и скъпо платени наши манекенки в чужбина, пише hotnews.bg.

През 2006 г. участва в „Биг брадър“, след което животът й тотално се преобръща. Малко след като доброволно взима решение да напусне формата, в публичното пространство се появи скандален еротичен клип, за който се твърдеше, че е с нейно участие.

След това се появиха и слухове, че злоупотребява с алкохола, с наркотиците… Каква е истината в историите, тиражирани за Галя Литова през последните няколко години, споделя самата тя за „ШОУ“.

„Евгения Калканджиева винаги и само е печелела от мен! От всичко, абсолютно от всичко! И когато се обърнеш срещу такъв човек, създаваш една карма, която няма как да не те застигне.

И затова й се случват такива неща. Намесени са много неща – аз не само работех за нея, но бях и нейна много близка приятелка. Затова трябваше да си помисли, но в крайна сметка всеки сам си взима решенията в живота и трябва да си носи отговорност за тях.

Калканджиева е основоположник на злоупотребата с момичета в агенциите. Аз бях първата, която тогава каза, че такъв каталог с момичета съществува, след което всичко се обърна срещу мен!… Винаги съм стояла зад това, а и още повече – сега, в подкрепа на думите ми, има един човек в затвора… Така че аз не съм излъгала!“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.