Галя Щърбева се натиска с Косьо Филипов

Галя Щърбева се натиска с Косьо Филипов

В изборната нощ двамата си разменяли ласки и хората се питали какво става

Точно когато кандидатът за президент – Ивайло Калфин – и компания даваха пресконференция, две звезди на Нова ТВ разсейваха дошлите да слушат. Това бяха Галя Щърбева и Косьо Филипов. Интересното е, че хорското любопитство не ги смущаваше ни най-малко. Активната страна беше бившият на Божана Филипова, но и Галя не се противеше. Освен че не преставаха да се гушкат, двамата се забавляваха да клюкарят наблюдаващите ги.
Дали поведението им беше показно, или се дължеше на взаимно привличане, засега няма как да се разбере със сигурност. Вместо да се съсредоточат в изказванията двамата си показваха съобщенията, които получаваха по мобилните си телефони.
Галя и Косьо се смутиха едва когато видяха, че фотографите на „Всеки ден” са ги щракнали. Активният до този момент новинар на мига махна ръката си от рамото на колежката. Но фриволното държание на двамата вече бе надлежно документирано.
Дали Галя и Косьо ще се загаджат, или вече са повече от приятели, само времето ще покаже. Някои дори предричат, че колегиалната им връзка може да се развие в брачна, като пропускат ширещия се слух за тайната сватба на Щърбева. Ако Силвия Зурлева бъде попитана какво мисли по въпроса, то тя би отговорила по-глобално, така, както винаги е твърдяла. А именно, че Нова ТВ е известна с многобройните бракове и деца, създадени в колектива на медията. По този повод Зурлева винаги е твърдяла, че тази тенденция е критерий за добрата атмосфера в телевизията.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.