Гарелов се цанил за 20 бона в „Екип 5”

Гарелов се цанил за 20 бона в „Екип 5”
БНТ щедро пилее пари на данъкоплатеца. Това твърди кулоарната клюка в медията. Излиза, че в предаването, което се върви всяка вечер в ефира на националната телевизия например, се раздават тлъсти възнаграждения.
И това става, при положение, че от телевизията всеки ден реват като „опечалени” вдовици с крокодилски сълзи за допълнително финансиране. TV ветеранът Иван Гарелов е калесан за 20 бона месечно. Заплата, която не се получава дори и в частните национални телевизии. В пъти по-малко вземал Милен Цветков. Бившият служител на Нова телевизия вземал по5000 лв. месечно. Толкова отредили и на Георги Кузмов. Мариета Фидосиева и Мартина Шопова се задоволявали с по 2500 лв. месечно.
От минутния петъчен вестник потърсили пенсионера Гарелов за коментар, но той нито потвърдил, нито отрекъл твърденията на медията, избоботвайки думите: „Не ме занимавайте с глупости”. След което човекът с проблемната артикулация прекъснал връзката.

Оказа се също, че Екип 5 изобщо не е единственото предаване, за което на Сан Стефано 29 хвърлят грешни пари. Така е донесено на споменатия вестник, че само за един епизод от „Шоуто на Канала”, което е всепризнато, че става само за канала, се пръскат 8500 лв. В тези разходи не влизала заплата на Тончо Токмакчиев, който, ако се вярва на слуховете, взема по 5000 лв. месечно.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.