Гарелов се цанил за 20 бона в „Екип 5”

Гарелов се цанил за 20 бона в „Екип 5”
БНТ щедро пилее пари на данъкоплатеца. Това твърди кулоарната клюка в медията. Излиза, че в предаването, което се върви всяка вечер в ефира на националната телевизия например, се раздават тлъсти възнаграждения.
И това става, при положение, че от телевизията всеки ден реват като „опечалени” вдовици с крокодилски сълзи за допълнително финансиране. TV ветеранът Иван Гарелов е калесан за 20 бона месечно. Заплата, която не се получава дори и в частните национални телевизии. В пъти по-малко вземал Милен Цветков. Бившият служител на Нова телевизия вземал по5000 лв. месечно. Толкова отредили и на Георги Кузмов. Мариета Фидосиева и Мартина Шопова се задоволявали с по 2500 лв. месечно.
От минутния петъчен вестник потърсили пенсионера Гарелов за коментар, но той нито потвърдил, нито отрекъл твърденията на медията, избоботвайки думите: „Не ме занимавайте с глупости”. След което човекът с проблемната артикулация прекъснал връзката.

Оказа се също, че Екип 5 изобщо не е единственото предаване, за което на Сан Стефано 29 хвърлят грешни пари. Така е донесено на споменатия вестник, че само за един епизод от „Шоуто на Канала”, което е всепризнато, че става само за канала, се пръскат 8500 лв. В тези разходи не влизала заплата на Тончо Токмакчиев, който, ако се вярва на слуховете, взема по 5000 лв. месечно.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *