Гена Трайкова абортирала от сина на Мадам В.!

Валерия Велева и Гена Трайкова отдавна се мразят

Гена Трайкова абортирала от сина на Мадам В.!
Малко известен е фактът, че двете популярни журналистки се мразят. Още по-малко е ясно и защо. Факт е обаче, че именитата новинарка на бТВ и новата водеща в съботното шоу на Иван и Андрей имат стара причина да са в обтегнати отношения.
Оказва се, че Мадам В. и до днес не може да прости на Гена за тежката депресия, която е докара на сина й преди години. Тогава синът на Валерия Велева и Гена Трайкова имали бурна любовна връзка, която обаче вместо да завърши със сватба и бебе, приключила със скандал. Загадъчната Гена не е изповядала никому и затова не е известно поради каква причина е отсвирила наследника на Валерия.

По-интересното в случая е, че вземайки решение да напусне тогавашното си гадже, новинарката е направила и аборт от него. Упоритата Гена, която по същия начин скъса и с екранния си партньор Венелин Петков, и тогава била категорична в решението си. Твърдяла пред Велева, която много искала да се сдобие с внуче, че й е твърде рано да ражда. Няколко месеца след като направила аборта от тогавашния си интимен приятел, водещата от бТВ прекратила и връзката си с него.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.