Георги Бенчев от Х Фактор обиди Мария Игнатова в ефир

Георги Бенчев от Х Фактор обиди Мария Игнатова в ефир
Георги Бенчев от Х Фактор

След изцепката на Георги Бенчев в залата настъпи гробно мълчание, а Мария Игнатова успя само сконфузено да се усмихне.

По време на снощния лайф 37-годишният колоритен участник си позволи да обиди тв водещата, и то доста грубо. Толкова, че за момент в залата настъпи гробно мълчание, журито се стъписа, а Мария Игнатова успя само сконфузено да се усмихне. Георги Бенчев от Х Фактор може и да е любимецът на зрителите, но водещите със сигурност вече го ненавиждат, видя Kliuki.net. Особено Мария Игнатова!

Припомняме, че снощи беше лайфът на големите концерти, а темата бе свързана с Хелоуин. Георги Бенчев представи парчето на Marilyn Manson – Sweet Dreams. Сценичният екип беше подготвил декора като кланица, а певецът бе покрит целият в кръв. След края на представянето му, Бенчев остана на сцената до водещите, за да чуе мнението на журито.

„Ох, плашиш ме, изкара ми акъла“, пошегува се с него Мария Игнатова, след което Георги започна да я гледа с кървав, агресивен поглед. Тв водещата влезе в играта му: „Аз страшна ли съм, че ме гледаш така!?“. „Изглеждаш по-скоро като за еротично шоу, ама…“, подигра й се Георги Бенчев.

В залата настъпи мълчание, журито се сащиса и дори журито Мария Илиева не можа да повярва какво се случи току-що. Половинката на Димитър Рачков обаче бързо се окопити и влезе в тона на участника. Но обидата не можеше да се върна назад.

Всъщност Мария Игнатова бе облечена в дълга черна рокля с обръч и нямаше нищо от облеклото й, което да навежда към филм за възрастни. Георги Бенчев обаче не за пръв път прави подобни несъобразителни и обидни за шоуто изцепки.

По време на миналия лайф той се подигра със сцената на Х Фактор, подценявайки авторитета на формата. След като Мария Игнатова го попита за първи път ли излиза на такава голяма сцена, Бенчев отново й отговори саркастично: „На такава голяма сцена, дето е сигурно 20 на 10 м, никога не съм излизал?!“. „Обаче тази сцена, която е в камерата, е доста по-голяма. Ти не си даваш сметка за нея може би“, заби го водещата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.