Гергана Гунчева залитна по спортния микрофон

Гергана Гунчева
Красавицата се появила на кастинг в ТВ+ за избор на водещи и репортери на спортната емисия новини, издадоха малката й тайна от blisak.bg.
Резултатът от кастинга естествено беше положителен за чаровницата и веднага я взели под крилото си. Сега тепърва й предстои да се мобилизира, така че да се захване за работа, а и за още нещо …, за спортния микрофон.
От разговора с Гергана Гунчева се разбира, че е искала да се занимава точно с това. Трябва й работа, в която има адреналин, а какъв по-голям адреналин от този, при който всеки ден се изправяш пред предизвикателства. Няма да липсват и конфузни моменти, дори е възможно да има мигове, в които спортният й микрофон ще бъде обръщан към нея.
Мис България 2004” вече е официално в телевизията, още от няколко седмици, но все още не сме я зърнали, защото през това време се е обучавала. Вече е на линия, здраво хванала микрофона, за да задава с него интригуващи въпроси.

Точните думи на Гергана Гунчева по случая са: “Пораснах в семейство на спортисти, аз самата се занимавах с гимнастика и по принцип се интересувам от спорта в цялата му светлина. Детската ми мечта бе да стана журналистка, ето че се сбъдна”, въодушевено споделя “Мис България 2004”.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *