Гери-Никол в пореден скандал в дискотека

Гери-Никол в пореден скандал в дискотека
Гери-Никол в пореден скандал в дискотека

В нов скандал се забърка малката Гери-Никол. Тийнсензацията за малко да предизвика бой в дискотека по време на свое участие, пише „България Днес“. Гери, която няма 18 години се изявявала на сцената на нощен клуб в малките часове на нощта. Тя и балетът й се впуснали в бурни танци, а няколко подпийнали мъже на средна възраст пробвали да им правят компания на дансинга.

Единият дори се опитал да пусне ръка на непълнолетната певица. Тогава се намесила охраната, която успяла да я предпази от мераците на чичковците.

Самата певица няма никакви притеснения относно годините си и често пее доста разголена по нощните клубове.

Девойката за кратко време скандализирала всички с провокативните си прояви. Поредната порция скандал обаче идва от неочакваната ? изповед в социалните мрежи.

Певицата се изфука колко висок е хонорарът ? за едно участие. Тя е поела ангажимент да пее в дискотека, въпреки че по принцип няма да право, защото е под 18 години, а законът забранява на непълнолетни да посещават такива места, но…

Тя публикува следната изповед в личния си профил във Фейсбук:

„Гери-Никол взима по 5 хиляди лева на участие ,което я прави най-скъпо платената поп певица в България и то само на 17 години! 3тия клип ще бъде заснет с нейни пари а не от родителите й! Прекрасница”, пише изпълнителната.

Гери-Никол взима по 5 хиляди лева на участие ,което я прави най-скъпо платената поп певица в България

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.