„Гласът на България“: Никола Константинов изправи жури и публика на крак

Още в първото издание на „Гласът на България“ зрителите видяха уникално изпълнение. 24-годишният Никола Константинов от София вдигна на крака публика и остави без думи журито с изпълнението на песента „Flashlight“.

„Как го правиш това нещо бе, човек“, попита невярващо Иван Лечев. „Това е удар под кръста. Как е възможно, това ме разби!“, заяви и Графа.

„Аз съм толкова устата, а за първи път нямам думи. Благодаря ти, че се появи. Това е талантът, който аз търся“, възкликна и Камелия.

„Каня те в моя отбор, защото си чудо на чудесата“, каза Лечев.

„Малко съм си глътнала граматиката. Ти си уникален образ. Подобен артист и талант не сме имали в музикален формат в България“, похвали го и Поли Генова.

„Изпълнението бе унищожително, шедьовър за мен“, отрони и Графа.

„Благодаря за хубавите думи, просто не знам какво се случва“, заяви смутеният Никола. И ние, отвърнаха в хор от журито.

В крайна сметка Никола Константинов, който още от първия ден се очерта да бъде сред фаворитите за голямата награда, избра да се състезава в отбора на Графа.

Добро впечатление на зрителите в първия епизод направи впечатление и факта, че може би за първи път в подобно шоу акцент не бяха случайно попаднали и виещи на сцената „таланти“. Остава да разберем дали и в следващите издания ще се продължи тази линия.

ВИДЕО:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.