Глория забърса поредния си милионер – малкият брат Динев мачка завивките й в Слънчев бряг

Глория
Тази е последната клюка, която се разнесе като воня по коридора на студентско общежитие. За нея четем и от жълтия в.”ШОК”, но как да не й повярваме, спомняйки си за “забивките” на попфолк иконата Гло.
Със сигурност не й е струвало много да прелъсти брат Динев, след като знаем, че преди него в постелите й са били все едри риби. И ако трябва да сме по-конкретни последният й любовник, с повече от дебел портфейл, бе Николай Гигов, с който се спомина заради Камелия Воче. Но явно Глория е намерила лек за любовните си мъки в лицето на Данчо Динев, щом като вече не се тръшка за откраднатата й касичка.
Предшествениците на Гигов не бяха по-малко богати, все пак сред тях е именитият бос на ВИС-2 Жоро Илиев, а до него се нареждат още и Георги Тошев по известен като Жоро Казиното и ловешкият милионер Гриша Ганчев.

Данчо Динев яхвал луксозното си возило и отпрашвал за Слънчев бряг при ГЛо

Данчо Динев яхвал луксозното си возило и отпрашвал за Слънчев бряг при ГЛо

Но те сега са минало, а настоящето е в прегръдките на бизнесмена Динев. Интимната им връзка сами разбирате, че е тайна и Гло не се е унизявала да пристъпва имението му в Свети Влас, където още повече е и съпругата му Зорница. Двамата обаче са разделени, но нали някой трябва да гледа децата.

Затова Динев прихождал по вода до Слънчев бряг, където изпълнителката си има жилище, в което можели да се отдават на разкрепостените им желания и страсти, ако е вярна наистина мълвата.

Свидетелства за слуха обаче има нееднократни, след като Глория е засичана със съсобственика на яхтеното пристанище “Марина” да са в една компания и да се подхилват като двойка. Освен това Гло остана не типично за нея повече от 2 месеца по Черноморието. Явно е, че нещо я е задържало и като рибар е чакала търпеливо голямата риба да закачи.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.