Глория си взема доза релакс преди наградите на Планета

Глория е поредната изпълнителка, която бяга от минусовите температури у нас и препича тяло в някоя екзотична топла страна.

Глория си взема доза релакс преди наградите на Планета

Изпълнителката на „Имам нужда от теб“ си подарила няколко седмична ваканция сред красотите на о.Бали.
През това време номинираната за „Певица на годината“ събирала тен на слънце и дори се запознала с някои от местните. О.Бали е познато като много мистично и духовно място. Много от холивудските звезди използват красивото местенце, за да избягат от суетата.

Глория на остров Бали
Глория на остров Бали

Глория публикува няколко снимки на личната си страница във Фейсбук, но на тях тя е сама. Твърде възможно е с нея да е неизменния й спътник, дъщеря й Симона, с която много обичат да пътуват. Този път обаче щерката на Глория е зад обектива.
Певицата взима своята ударна доза релакс малко преди наградите на телевизия Планета, които ще се състоят след няколко дена. По същия начин си починаха и другите популярни изпълнители от фолк жанра, сред които Преслава, която посети Дубай и Галена, която направи семейната си почивка в Доминикана.

В поп гилдията също използват времето да посъберат тен в чужбина, като Мария Илиева усети културата на Тайланд, а Графа се радваше на Куба.

Източник blife.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.