Глория: Чалгата е вулгарна и комерсиална!

Глория: Чалгата е вулгарна и комерсиална!
Глория

Емблематичната певица на поп фолка Глория сподели, че не харесва поп фолка, както и начина, по който се е комерсиализирал най-слушаният жанр у нас.Глория, която отдавна се е превърнала в емблема на попфолка и еталон в поднасянето на стойностен репертоар, е на мнение, че в последно време в жанра се търси най-комерсиалното.

„Малко бях изгубила надежда, като виждам накъде отиват нещата. Не може да се пеят само бавни и сериозни песни, хората искат да се забавляват, но според мен доста се изпусна края и на ритмите, и на текстовете.

Прекалено комерсиално и вулгарно стана. Нещо, което на мен не ми харесва и не ми допада. Неведнъж съм казвала, че не харесвам чалгата и въобще този ритъм, който е абсолютно еднакъв навсякъде“ – споделя тя пред „Планета“.

Певицата има зад гърба си 18 успешни години на сцената на фолка и не смята и занапред да прави компромиси по отношение на своя изпълнителски стил, допълват от signal.bg.

„Мен не ме интересува комерсиалното. Аз и моят екип ще продължаваме да правим моите песни – красивите балади, на които страшно много харесвам и вярвам, че хората оценяват това, което правя и харесват моята музика“ – подчертава звездата.

Източник hotnews.bg

One thought on “Глория: Чалгата е вулгарна и комерсиална!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.