Глория ще каже „Да“ на сръбски милионер

Глория ще се жениТой е сърбин и е много богат. От няколко години потайните влюбени работят за подобряване на българо-сръбските отношения.

Певицата честичко отскачала до западната ни съседка, за да се наслаждава на ласките на любимия. Страстта им прераснала в истинско любовно чувство, което ги карало да се замислят за брак

Глория вече не крие от никой, че е лудо влюбена. Връзката й е от разстояние, което е още едно изпитание, с което фолк певицата трябва да се справи. В сферата на любовта тя нямаше много късмет, но сега е уверена, че човекът до нея си струва всички усилия. За връзката си Глория разсъждава философски:

„Каквото е решил Господ – това ще стане. Не е нужно човек да се притеснява излишно, няма как да контролираш пътищата на съдбата.“

Горан бил голямото вдъхновение на изпълнителката и това щяло да си проличи в чисто новия й албум. Много от песните в него ще разказват за емоционалната й връзка със сърбина.

Близки на певицата твърдят, че много скоро двойката ще узакони любовта си и ще сключи граждански брак. Дилемата била къде да стане това – в София или в Белград. Приятелите на Глория се надяват на двойна сватба, допълват от kliuki.bg.

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.