Годжи колекционира красавици

Годжи колекционира красавици

Жените са най-голямата тръпка на Георги Милчев-Годжи

Годжи е почти тийнейджър – на 18 години, когато прави сериозната стъпка да сключи брак. Казва „да“ на ученическата си любов Даниела веднага след абитуриентския им бал. После музикантът постъпва на служба в казармата, а през това време се появява първият му син Цветомил. Шест години по-късно се ражда и братчето му Волен. Ежедневните проблеми и битовизмите обаче си казват думата и след няколко години съпрузите осъзнават, че любовта се е „изпарила през прозореца“. По това време екипът на „Каналето“ също се разпада и Слави Трифо¬нов поема самостоятелен път, създавайки шоуто „Хъшове“. Там Годжи се запознава с дългокосата хореографка на балет „Дива“, Зорница и след близо едногодишен период, в който поддържа интимни отношения с нея, взема решението да сложи официален край на брака си. Връзката му с красивата танцьорка продължава до лятото на 2000 г. Разделят се, защото Годжи отказва да се ожени повторно.
Китаристът бързо намира утеха в обятията на друга красавица, която е колежка на бившата му любима. Това е Елица от балет „Сатен“, който наследява „Дива“ в „Шоуто на Слави“. Говори се, че освен със страстната брюнетка, Годжи флиртува и с друга балерина на име Полина, но аферата му с нея е краткотрайна, в рамките на няколко седмици.
Доказателство за слабостта на Годжи към изваяни красавици е последната му интимна афера. Тя е с балерината от „Магаданс“ Станислава Лефтерова. Хора от екипа на шоуто издават, че тя омаяла Годжи не само с фините си форми, но и с приятелското си отношение към синовете му.

В своя първи брой пък таблоидът „Всеки ден” разпространи снимки на Годжи с тийнейджърка, като материалът твърдеше, че басистът спи с ученичка.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.