Грозен побой си спретнали Гонзо и Дучето на софийска бензиностанция

Търкалът между изпълнителния директор на „Левски” и шефа на фенклуба на ЦСКА е нагледен пример за футболните хулигани
Тези дни папарашките издания са се информирали надлежно от свои хора в СДВР и от вездесъщите си съгледвачи за размяна на юмручни любезности между директора на синия тим Георги Иванов – Гонзо и шефа на фенклуба на червените Димитър Ангелов – Дучето.
Двамата заклети душмани и, оказва се, истински побойници се засекли с колите си в столична бензиностанция. Първо се подкачили с заядливи и обидни думи. После, след като нервите на Гонзо не издържали и скочил да удря Дучето, нещата излезли изпод контрол. Димитър Ангелов също свирепо се хвърлил да налага с юмруци идейния си противник. Хората от персонала на бензиностанцията се опитали да ги разкачат и със сетни сили не позволили да се разрази нещо по-кърваво и скандално. Иначе гледката наподобавала бой между разярени бикове. Касиерките на часа пък потърсили подкрепа от полицията.
Като усетили, че работата се размирисва, двамата спортяги и бандюги решили да си спестят усложненията с пазителите на реда. Разбрали, че скатавка му е майката и напуснали мястото на схватката светкавично.

До последно обаче се заканвали и заплашвали един другиму. Яростта им донякъде обяснява защо и феновете на двата тима се мразят така неистово. Когато полицаите дошли, не видели нищо от разигралата се батална сцена.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *