Даниела: Всичките ми мъже са за психиатрия

Даниела: Всичките ми мъже са за психиатрия
В дните, когато се заговори за развод между продуцента Иван и неговата съпруга Вихра, бившата жена на неговия приятел и колега Андрей Арнаудов – сръбкинята Даниела Янков за пръв път даде просторно интервю за родно издание.


Доскоро се говореше дори, че Иван и Андрей са й платили, за да не коментира брачния си живот в продължение на година, пише blitz.bg. Сега обаче макар и доста сдържано красавицата споменава причините за раздялата си с Андрей.

От сдържаните й реплики пред журналистката от „Ева“ Биляна Иванова става ясно обаче, че виновникът за разрива определено е очилатият чаровник. Краткия си брачен живот в България Даниела сравнява със сън, от който внезапно се е събудила. На въпрос: „Какво те събуди?“, сръбкинята сдържано обявява: „Един поглед. Един студен поглед.“

Вместо да развява брачните си скандали и евентуално обиди, които са си разменили с Андрей, бившата му жена деликатно обяснява, че в деня, в който студеният поглед на бившия любим я разстроил, тя зверски катастрофирала и едва не загинала.

„Този ден не бях яла нищо, бързах да тръгна за Белград, имам ниско кръвно, валеше, причерня ми и загубих контрол над колата… За няколко секунди трябваше да реша дали да вляза в дълбоката канавка отстрани или да се блъсна в една стена. Избрах стената. Колата беше тотално смачкана. Но на мен ми нямаше абсолютно нищо освен стреса и синините по тялото… Точно в този ден видях студения поглед“, обяснява Даниела Янков пред сп. „Ева“.

Всъщност красивата блондинка е доста ранима. Твърди, че не може да живее сама, не може дори да се храни сама. „Когато няма с кого да хапна, просто не ям“, твърди тв водещата. Сега в Белград живее с майка си и сестра си, тъй като все още не е срещнала правилния мъж.


„Ако събера всичките си гаджета, мога да отворя психиатрична клиника“, твърдяла в приятелски разговор Янков. Привличали я все странни птици, особени мъже.

Досега в живота си „Данчо“, както я наричат в Белград, е имала две големи любови. Първата епокойният македонски певец Тоше Проески, загинал при катастрофа. „Бяхме на 19 години, често ходех при него в Скопие… Всичко се случи като на филм. Спряхме на едно хълмче, сложихме одеяло на земята, седнахме, той ме погледна в очите и запя едно суперпопулярно парче… Гледахме се в очите и плачехме“, припомня си Даниела.

Втората любов на красивата сръбкиня е Андрей Арнаудов. Първите й впечатления от Андрей са, че той е едно суперинтелигентно момче с очила. Толкова се влюбва в него обаче, че не може да издържа да живее в Белград без него.


„Много е умен, знае изключително много неща. Непрекъснато ме удивляваше и изненадваше. Обича и поезия, и книги, и хубава музика“, обяснява Даниела.

Оттук нататък тя не си позволява да коментира ни изневери от страна на Андрей, нито пиянски изцепки. Продължава да пази мълчание, като единственото й признание е за очевидно студения поглед, който я е събудил от любовната омая.

Оттогава досега е имала една връзка, но тя не била от голямо значение за нея. Сваляли я или много млади мъже, или пък чужденци. Сега тв водещата била платонично влюбена в италианец, на чийто клип попаднала в You Tube. Слушала песните му, гледала в сините му очи и си представяла, че певецът говори на нея. Непоправимата романтичка Даниела вярва, че един ден ще срещне истинската си половинка, от когото ще има две деца.


Оказва се, че не Андрей тъжи толкова за бившата си съпруга, а обикновен неин български фен на име Мартин Милев. Именно той спретнал 11-минутно филмче за живота на сръбкинята в България и го пуснал в Интернет, с което я разплакал. Музикален фон на кадрите била тъжна сръбска песен с рефрен „Липсваш ми!“ Даниела приела автора на филмчето за приятел, но, естествено отношенията секнали дотам. Тя все още се чувствала наранена от краткия си, но бурен брак с Андрей и й било трудно да отдаде сърцето си на друг мъж. Освен това сякаш мъжете се боели от нейната известност.
Секс за една нощ пък бил абсолютно табу за сръбкинята. „Обичам да се раздавам. Цялата. А не мога да се раздавам на човек, с когото ще съм само една нощ“, откровеничи красивата блондинка. Тя е сигурна, че ако няма да себе си правилния мъж, може да кара без секс месеци и дори години, без да нервничи.

„Първият брак е като първата палачинка. Винаги се прави трудно и никога не е като хората. Това е тъпа шега, но се надявам втората палачинка да е успешна“, казва Даниела.

Твърди също, че не може да бъде с мъж, който не обича театър например. Запознати припомнят, че малко след като Янков си замина за родната Сърбия, Андрей бе изловен да почива в Италия в компанията на балерината и хореографка Маргарита Будинова. Даниела обаче не обелва думица за това. „Не съм влюбена в турския актьор Озджан Дениз, както писаха вашите медии“, отрича Даниела.

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.