Даниела – нито отчаяна, нито съпруга!

Даниела Арнаудов

След като скъса набързо брачните окови, Даниела Арнаудов почти толкова скоропостижно скъса и договора си с Нова тв. Така блондинката вече нито ще е отчаяна, нито ще е съпруга, пишат от сайта hotnews.bg.

За никого не е изненада, че след като дългокраката хубавица би шута на „опосума”, негов ред беше да я разкара. Най-лесно разбира се е да преустанови учатието й в проекта „Станция Нова”, където Даниела доскоро се изявяваше в комплект с бъдещата булка на ортака на Андрей – Иван. Затова без много, много да му мисли очилатият телевизионер прати бъдещата си бивша съпруга да ближе раните си в родния Белград. То бая има и за близане – Даниела вече и мъж няма, и работа няма. То добре поне, че едната хубост й е останала!

„Станция Нова“ вече ще има нов облик

Бившите й вече шефове от шоуто по Нова пък са се захванали да й търсят вече заместничка. Ако искат наесен да върнат на екран Отчаяните съпругище трябва да намерят друга обвързана госпожа, която да нищи проблеми редом с Вихра.

В същото време свободният вече „опосум” без грам свян афишира разгорещените си взаимоотношения с балерината си Маргарита Будинова. То вярно, че „снажен” мъж като него трудно се задържа без мадама, но редно ли е да е толкова неуважителен към жената, която доскоро беше смисъл на живота му.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.