Дарина Павлова топли завивките на млад италианец

 вдовицата на Илия Павлов – Дарина
Симпатичната, но вече застаряваща вдовица на Илия Павлов – Дарина, е скочила в леглото на млад италианец, гласи най-новата клюка.
След като не успя да накара Берлускони да й надене брачната халка, мадам „Мулти“ се хвърлила в обятията на 28-годишния си шофьор Андреа. За младежа се знае, че преди да започне работа при бизнес дамата, се изявявал като рекламно лице на марка мъжка козметика в Италия.

Дарина и Андреа дали старт на страстната любовна авантюра преди около 2 месеца.

„С него се чувствам истинска жена“,  споделила неотдавна тя пред свои приятелки, намеквайки, че мускулестият сладур й дарява куп оргазми.

Но личната гадателка на Берлускони – Теодора Стефанова, предрича, че рано или късно Павлова ще заживее с ексцентричния италиански премиер. Тя казва, че съдбата е отредила щастлив живот за двамата, но не казва кога точно ще се съберат.

В момента другата най-свежа клюка е, че мадам Павлова се е сдобила с чисто нов автомобил Бентли. Возилото е изработено по поръчка специално за нея и позначи коментират, че струва около 230 000 евро. Слуховете редят, че колата е подарък от Берлускони, но никой, освен Дарина, не може да каже дали това е така.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.