Даяна: Мъчно ми е за някои неща, които се случват с мен

Даяна: Мъчно ми е за някои неща, които се случват с мен

Даяна стартира музикалната си кариера със „Sunny Music“, където успя да реализира тоталния хит „Право в целта“ и първия си самостоятелен албум.


Преди повече от година певицата ненадейно потърси партньорство с новосформираната музикална компания „Real Enterprises“ на Ники Китаеца.

Какво се случва напоследък при Даяна, какви бяха очакванията ? и с какво се размина на този етап, отговорите на тези въпроси изпълнителката даде пред камерата на Signal.bg:

„Имам записани песни. Изчаквам да видя какво ще се случи, да видя какво мисли г-н Първанов по въпроса с моето развитие. Не мога да скрия, че някои неща, които до този момент съм направила за себе си, са изцяло финансирани от мен, а обещанията бяха други“ – споделя певицата и не крие, че много ? се иска да представи на публиката своя втори самостоятелен албум.

„Мъчно ми е за някои неща, които се случват с мен, не мога да го скрия. Надявам се да има човек, който да ме оцени и да заложи на таланта ми“ – споделя Даяна, която съжалява, че не е останала в „Sunny Music“ или не е потърсила по-голяма музикална компания, с която да работи.

„Може би е трябвало да извървя този път. Трябва понякога човек и да сгреши, за да оцени някои неща. Със сигурност ме чака по-добро…“ – надява се Даяна.

Тя има записана нова песен и остава да се уточни с продуцента си Николай Първанов какво се случва оттук нататък.

„Надявам се преговорите да не са толкова тежки, а да постъпим честно един към друг“ – казва певицата.

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.