Двама ще бъдат изгонени днес от Vip Brother

За първи път в този сезон четирима съквартиранти са номинирани за изгонване от ВИП Брадър и двама едновременно ще си тръгнат в понеделник след гласуването на зрителите.

Вип БрадърСпоред регламента първи бе Ники от Сървайвър, който бе капитан на изгубилия отбор от играта „Познай кой кой е”. Еднакъв брой отрицателни реакции на съквартирантите събраха журналистката Кристина Патрашкова и Димитър Ковачев – Фънки.

Оперният певец Юлиян Константинов, който е  глава на Къщата тази седмица, изненадващо пък посочи Благой Иванов – Багата за негов фаворит за изгонването от дома в Нови хан.

Според него ММА борецът има здравословни проблеми и няма как да се върне в шампионската си форма, ако остава в луксозното имение. Според ВИП-овете Патрашкова е твърде заинтересована от живота на другите, а Фънки продължава да си вреди с безконтролното пиене на алкохол и яденето на вредни храни.

След обявяване на номинациите съквартирантите бяха изненадани, както от броя на нарочените за изгонване, така е от това, че сред тях не е Къци Вапцаров. Той бе един от посочените за изхвърляне, но не събра достатъчно гласове.

Номинации имаха още гаджето на Люси Дяковска – Камелия и синоптичката Никол, които обаче бяха изпреварени от Фънки и Патрашкова.

Източник dnes.bg

One thought on “Двама ще бъдат изгонени днес от Vip Brother

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.