Двете Златки с общо политическо токшоу!?

Двете Златки с общо политическо токшоу!?

Това не е първоаприлска шега, макар да звучи точно като такава
„Започвам предаване със Златка Димитрова. Имах такова предложение и то ми хареса. Ще обсъждаме политика“ – това заяви днес Сексбомбата на годината.

Златка Райкова и Златка Блек скрепиха отношенията си наскоро. От две седмици двете си правят взаимни комплименти, демонстрираха приятелството си в социалната мрежа и се обединиха в молитвите си за намушкания им приятел Багата. Двете са бивши гаджета на ММА боеца, който все още е в болница след наръгване с нож.

Дамите с име, което стана нарицателно, били поканени да водят политическо токшоу. Ужасната вест ни порази тази сутрин и скоро като нищо да видим двете силиконови гърли да разискват проектозаконите, Шенген и разцепването на Атака.

Нищо чудно политическият ни елит да намери общ език със Златките и да се окаже, че двете са наясно с политиката точно толкова, колкото и българските политици.

Русата Златка, която вече е кестенява, може да се похвали с образование в сферата на застраховането, а Златка Димитрова има завършена магистратура по „Финанси“.

Досега двете висшистки припечелваха като еротични модели, но амплоато им на водещи съвсем ще повдигне самочувствието им.

Черната Златка отдавна мечтае да се изявява на екран и да има собствено предаване. Тя отчасти изпълни мечтата си да застане пред камера във филма „Корпус за бързо реагиране“, където се появява за секунди на финала на лентата.

Райкова е особено щастлива, че ще покаже интелект пред широката аудитория. От малка тя се чувства зле, от това че хората я смятат за глуповата, само защото е красива:

„От ранна възраст хората ме подценяват заради това как изглеждам, че говоря свободно по някои теми. Трябва постоянно да се доказвам“ – най-много обидена се е чувствала Златка на някои свои учители, които редовно се опитвали да смачкат самочувствието й.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.