Декември месец най-късметлийски за последните 824 години

Декември месец най-късметлийски за последните 824 годиниНапоследък социалните мрежи са залети с „писма на щастието“, които обещават скорошно забогатяване, благоденствие и какво ли още не. Причината е, че настъпващият месец декември е необикновен. В него ни очаква щастливо съвпадение на дати – 5 съботи, пет недели и пет понеделника, пише в. „Комсомолская правда“.

„Съвпадението на тези сакрални цифри се случва един път на 824 години – обяснява руският астролог Виталий Осипов. – Петицата сама по себе си е една от най-почитаните цифри в Китай, тъй като носи щастие. Според китайската нумерология тя допринася за движението, развитието и промените в света. При гадаенето обозначава фигурата на императора, тоест власт, която обещава максимален разцвет и възход в кариерата. “

Според фън шуй трите петици едновременно символизират „кесия с пари“. Затова се смята, че декември може да ни донесе куп пари. За целта трябва да си ушием торбичка от ленена тъкан и да сложим в нея няколко големи банкноти. Торбичката трябва да носим със себе си. И от време на време да си представяме (най-добре при медитация), как тя се пълни и с други банкноти и става все по-дебела и дебела, пише БТА.

dnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.