Деми Мур показва полуголите си снимки

Деми Мур показва полуголите си снимки

Деми Мур се държи, все едно е с 30 години по-млада – актрисата пусна собственоръчно свои полуголи снимки, заснети от самата нея в банята.


Ужасно популярното в последните година-две автоснимане на малолетни девойки в предизвикателни облекло и пози – с телефон в огледалото и „декор“ на баня, явно е стигнало и до Холивуд, защото 47-годишната Деми Мур сама пусна онлайн снимки на прекрасното си тяло, пишат от „Сън“. Единствената разлика между Деми и хилядите български девойчета, снимащи се сами с телефон в огледалото и колоритно наричани понякога „кифли“, е, че актрисата не е направила типичната конфигурация на устните, тип „муцка“.
Деми Мур показва полуголите си снимки

Деми, въпреки че изглеждаш по-добре от повечето 25-годишни жени, знаем, че си на 47… Знаем и че преди време си хвана момче за съпруг – чаровният дечко Аштън Къчър (който май напоследък не играе залупен тийнейджър, а се прави на мъжкар – я е жиголо, я – таен агент), предполага се и че си хвърлила някой долар за естетична хирургия.

Обаче все пак е хубаво да се стегнеш, защото ако бяхме на мястото на някое от трите ти деца, щяхме да сме ужасени от гледката на майка ни по бикини, заснела се в огледалото в банята.

И все пак – аплодисменти, това тяло трябва да се гледа.

Източник bnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.