Денислав: Връзката ми с Азис беше пиар акция

Връзката ми с Азис беше пиар акция
Денислав най-накрая публично си призна, че любовният му романс с Азис е бил просто рекламен трик, целящ да повдигне популярността и на двамата. Брадърът разкри това в „Шоуто на Иван и Андрей“.
Оказа се, че Соня Немска е казала истината с твърдението си, че доскорошния й любим се е разболял от „звездомания“. „Щом Денислав е бил готов да имитира гей връзка с Азис, значи наистина комплексите му са били големи“, коментират във форумите.
Във вечерното шоу на Нова тв дюнерджията заяви, че с фолк звездата не са имали интимни отношения. Просто един ден почнали да си пишат във „Фейсбук“ и спонтанно се родила идеята да се „обвържат“. Последвалият медиен интерес ги накарал да продължат с „играта“ да се преструват на двойка.

Преди няколко дена стана ясно, че Азис и Денислав са записали дует, който носи красноречивото заглавие „Професия блондинка“. След „Дюнер кючек“ и авантюрата му с костинбродския славей, шуменският мачо е убеден, че публиката вече го възприема по-добре. „Аз никога няма да претендирам с певчески възможности. Просто се забавлявам, това е. Надявам се да придавам от настроението си и на хората“, казва Дени.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.