Десислава и Владо Димов – следва продължение

Десислава и Владо Димов

Новата песен на Владо Димов „Следва продължение“ набира сериозна скорост. Парчето по музика и аранжимент на Спас Лазаров вече се върти по дискотеките и се радва на изключително добри коментари от страна на феновете.

Разбира се, нападки за това, че певецът сменя стила и предава поп музиката, не липсваха. Владо е категоричен:  „Ако един изпълнител умее да пее различни стилове, толкова повече ще се продава и ще е по-успешен. Не виждам нищо лошо в поп фолка – един мой приятел бразилец казва, че поп фолкът е просто един забързан регетон.“
„Следва продължение“ ще е третият клип на Владо. Видеото скоро ще се завърти в ефира на „DSTV“.
„Определено харесвам Владо. Той е много талантлив и има страхотно излъчване. А и парчето е хит!“ – каза собственичката на „DSTV“ Десислава.
Владо Димов, разбира се, не й остана длъжен – „Много харесвам Десислава. Бих бил адски щастлив да направя един ден дует с нея, но нека не вдигам толкова летвата. Искам да докажа първо себе си като изпълнител.“

Двамата певци не крият симпатиите си един към друг. Остава да видим дали Владо Димов е прав, когато твърди, че с него винаги следва продължение!

Източник bnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.