Десислава направила сефтето със „100 парички, бате”

Десислава

В момента Десислава е сред най-популярните изпълнителки в лекия жанр, но цената на славата й струвала скъпо. Когато Деси прохождала в музикалния бизнес, мечтите й били да се занимава с фолкорни песни, но водовъртежът така я завъртял, че се поддала заради пари, споделя самата изпълнителка в интервю за slava.bg.

С усмивка хитовата певица се връща назад във времето, припомняйки си началото на отношенията й с „Пайнер”. Тя била още ученичка и продуцентите лесно я придумали да участва в първия албум. Основна роля за това изиграли парите – Деси не искала да пее чалга, но три участия, всяко заплатено с хонорар от 120 лева, променили намеренията на блондинката.
Песента, която поставила началото на попфолк кариерата й, била именно „100 парички, бате”, но певицата споделя, че именно заради същността на това парче началото й било изключително трудно.
” Точно заради песни като „100 парички, бате“ не исках да пея чалга. Бях с едно червено сатенено панталонче на клипа.”, припомня си Деси първите си стъпки.

Допълва и първата си музикална гордост – песента „Синя птица”. Именно това парче популяризирало името на Десислава, а първият й албум – „Няма проблеми” официализирал връзката й с лекия жанр.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.