ДесиСлава: Нямам човек до себе си

ДесиСлава: Нямам човек до себе си
Самата певачка призна в „Нека говорят“ с Росен Петров, че в момента няма човек до себе си. ДесиСлава всъщност отговори на зрителка, която бе така любопитна да разбере има ли мъж до Деси или в момента единствено кариерата е от значение за нея.
Както стана ясно, още през миналата година световноизвестният Бой Джордж си заплю фолк певицата за дует. Британецът се влюбил в ангелския глас на нашата изпълнителка, която го шашнала с песента от родния ни фолклор “ Заблеяло ми агънце“. Десислава пък си призна, че никога не си е представяла, че може да се срещне с такава легенда като Бой Джордж. По време на концерта, който изпълнила за английския си приятел Деси разкри лекарството, с което си е помогнала да се отпусне и да изпълни перфектно подготвения репертоар: „Може и да съм изпила едно уиски. Наистина ми помогна много, за да се справя блестящо пред него“, призна си певицата.
Освен това блондинката разказа истината за Евровизия. Покана от конкурса фолкаджийката наистина е получила, но последвал отказ от нейна страна.

„Основната причина да откажа участие на Евровизия е следната, че прекалено малко време… прекалено късно ме поканиха. Аз нямах възможност да помисля как да се представя, да създам песен и да постъпя професионално“, разказа още ДесиСлава.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.