Десислава си избирала само расови мъже

Десислава си избирала само расови мъже
Тази нейна реплика накара някои от колежките й иронично да подметнат, че блондинката търси само расови мъже.
Десислава е едно от имената в музикалния бранш у нас, което остави силен отпечатък в шоубизнеса. Тя е единствената изпълнителка в Бълга­рия, която не се притес­нява да пее във всички жанрове и го прави пер­фектно. Неприятелите на фолка я обвиняват, че е продала таланта си на чалгата, но Деси отго­варя без притеснение: „Пея това, което ми харесва“. И издава, че след няколко месеца ще пусне на пазара поред­ното си невероятно парче. Нямаме съмнения в това.
Изпълнителката е бунтарка и бе една от първите певици, които се осмелиха да напуснат музикалния гигант „Пайнер мюзик“ и да напра­вят самостоятелна кариера. Трябваше й много време, но успя да докаже, че в България може да се докажеш, не само когато мощна компания стои зад гърба ти, а и когато си талантлив.
Десислава започна своя­та кариера, когато бе едва на 16 години. Днес обаче тя е горд собстве­ник на музикалната те­левизия DSTV. Медията носи инициалите на Де­сислава и в момента набира скорост сред феновете.

„Радвам се на комплиментите, че изглеждам добре. Свързано е с доста жертви и ограничения. Хранене, спорт, движение, режим като цяло. Може да звучи банално, но наистина изкуството иска жертви. И ние просто трябва да му ги дадем” – споделя в интервю за „Уикенд за жената” Десислава.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.