Деси Зидарова: Някой иска да ни съсипе живота!

Деси Зидарова: Някой иска да ни съсипе живота!

Манекенката Деси Зидарова проговори за първи път пред медии след ареста на мъжа й Михаил Младжов онзи ден.Според нея някой иска да съсипе живота им, заяви тя, след като Софийският градски съд (СГС) остави в ареста съпруга и му повдигна обвинение в притежание и разпространение на наркотици.

„Някой иска да ни съсипе живота“, убедена е Зидарова.

„Заставам плътно зад него и го подкрепям“, категорична е тя. За ареста на съпруга си манекенката има свое повече от тривиално обяснение:

„Всичко това е заради злобата и завистта на хората към нас“.

По повод факта, че Михаил Младжов е използвал децата за прикритие, тя отсече:

„Той обича децата ми като негови собствени“.

И допълни, че всички техни близки и познати могат да го потвърдят. Така и не стана ясно обаче с какво любовта на мъжа й към децата променя ситуацията, пише БЛИЦ.

Младжов беше задържан на 1 август, след като полицаи откриха близо 200 грама кокаин в автомобила му при проверка на магистрала „Тракия“. По-късно при обиск на дома му, разследващите са намерили още 5 грама кокаин.

Младжов е обвинен както за притежание на наркотици, така и за разпространение, стана известно в съдебната зала.

Според съдебния състав прокуратурата е събрала достатъчно доказателства, за да се направи обосновано предположение, че обвиняемият е разпространявал кокаин.

Съдиите отбелязаха и че мъжът е бил задържан от полицията и преди за подобно провинение. Решението на СГС може да се обжалва пред Софийския апелативен съд.

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.