Деян и Радина заживяха заедно

Деян Донков и Радина Кърджилова

Деян Донков и Радина Кърджилова, най-актуалните гаджета в арт гилдията напоследък, усилено се трудят по изграждането на общото си гнездо – но не кукувиче, а любовно.

Звездата на Народния театър и красивата му партьорка отделиха цялата минала неделя, за да изберат ново обзавеждане за общото жилище.

Деян и Радина обикаляха из етажите на престижен мебелен магазин в компанията на приятелска двойка и експертно коментираха от какво имат нужда.

Динката се опитваше да остане незабелязан с нахлупена над очите шапка и слънчеви очила. Нямаше вариант обаче да не бъде разпознат, след като стайлингът му беше едно към едно с визията, която използва за ролята си на Макмърфи в хитовата постановка „Полет над кукувиче гнездо“, разкрива „Стандарт“. Радина беше облечена небрежно, но стилно и без никакъв грим изглеждаше очарователно.

Актрисата от „Стъклен дом“ просто сияеше около любимия си. Явно критериите и на двамата бяха доста високи, защото след дълго избиране се спряха на малка секция и два сервиза чаши.

След като платиха на касата, като истински мъжкар Донков награби кашоните с покупки и ги натовари сам в миникупъра, паркиран пред входа на магазина. Единственото, което остави да носи дамата на сърцето му, беше кашонът с чашите. С препълнен багажник и упътване в ръце Деян се настани на шофьорското място.

С интерес огледа инструкциите за сглобяване и най-вероятно ще се опита сам да конструира покупката като истински глава на домакинството.

Любовните отношения между Донков и Кърджилова се задълбочиха от есента насам. Актьорът дълго време ремонтираше основно апартамента си с идеята да покани изгората да заживеят заедно. Радина пък се беше изнесла на квартира в центъра на София с приятелка. Близки до двойката твърдят, че Донков вече не обръща внимание на ятото красиви жени, които кръжат около него.

Самият той неотдавна сподели от тв ефира, че е готов да се посвети на единствена жена и това е Радина. Кърджилова веднага му върна признанието, че е достатъчно узряла за съпруг и деца. Деян вече е запознал Кърджилова със сина си от Анастасия Ингилизова. Донков-младши бил във възторг от страхотния лабрадор на Радина.

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.