Джена галеница на Пайнер, скандалът огромен

Джена галеница на Пайнер, скандалът огромен
Джена галеница на Пайнер, скандалът огромен

Джена се оказва най-лансираната изпълнителка на „Пайнер“.

Джена ще се окаже, че е галеницата на димитровградската музикална компания. Много интересна информация излезе в Интернет. Неизвестен автор, запознат с кухнята на продуцентската фирма разкри невероятно мръсни схеми, които се разиграват пред очите на всички.

Според анонимният източник още от сега се знае, че Джена ще стане „Певица на годината“. Тя се договорила с продуцентите и въпреки, че останалите звезди се трудят , като луди лицемерната фолк певица е влязла под кожата на своите шефове.

От предоставения списък с участията за месец юни на изпълнителите на „Пайнер“ ясно личи, кого лансират най-много. На първо място е Джена с 17 участия за един месец. Следват Галин -16, Анелия-14, Фики-13 и Преслава с 10 участия.

Въпреки, че Джена няма нито един хит тази година се вижда много добре, че е напред с едни гърди пред другите.

Доста подозрителна статистика, ако това е вярно. Много по-обичани от Джена са Преслава, Фики и Анелия, а се оказва, че имат по-малко ангажименти от лансираната на първо място изпълнителка.

За Джена се говори, че отчита най-голям процент от своите изяви за компанията на Митко Димитров. Възможно е за това да я пробутват по кръчми и по дискотеки, като печелят 70% от нейните участия.

Обаче феновете заподозряха и нещо друго. Според някои слухове Джена от две години мачка чаршафи с Митко Пайнера и той й е обещал да я направи „Певица на годината“. Дори още миналата година титлата й е обещана, но колежките и подочули и решили да бойкотират мероприятието. Даже Преслава заплашила, че ще напусне „Пайнер“, след разразилия се скандал.

Целият фолкаджийски бранш се тресе от гюрултии и различни мръсни схеми. В „АРА мюзик“ си имат Алисия, а в “Пайнер“-Джена. Винаги ще се намерят подмолни и двулични изпълнителки, които искат не с талант, а с други средства да печелят популярност, а има и кой да им угоди./kliuki.net

One thought on “Джена галеница на Пайнер, скандалът огромен

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.