Автобиографията на Дженифър Лопес с интимни разкрития!

Певицата разказва всичко в автобиографичната си книга, която излиза на 4 ноември

Автобиографията на Дженифър Лопес със скандални разкрития!
Певицата разказва всичко в автобиографичната си книга, която излиза на 4 ноември

Дженифър Лопес е имала доста тъмни моменти в отношенията с мъжете. Латината разкрива за някои от тях в автобиографията си „True Love“, която излиза на пазара на 4 ноември.

Джен признава, че е била тормозена от бившите си партньори. Без да споменава имена, тя пише:

„Никога не съм имала посинено око или разбита уста, но съм се чувствала насилвана по един или друг начин: умствено, емоционално, с думи. Всеки ден, в който не излизаш от стаята, в който приемаш тези неща с партньора си и със себе си, е ден, в който казваш, че всичко е наред, но всъщност не е“.

45-годишната Лопес заяви в интервю пред сп. People, че никога не е имала намерение да разкрие такива интимни детайли от живота си. Книгата й първоначално е планирана като книга за фенове, с интересни истории около турнетата й. „Но се превърна в нещо съвсем различно“, казва Джен.

Латино дивата е била омъжвана три пъти. Със сервитьора Оджани Ноа, с когото сключва брак през 1997, се разделя година по-късно. Следващият й съпруг е танцьорът Крис Джъд от 2001 до 2003 г. През 2004 г. Лопес се омъжва за колегата си Марк Антъни. От него има две деца – близнаците Макс и Ема, родени през 2008 г. Лопес финализира развода си с Марк през юни тази година.

В „True Love“ Лопес разкрива, че причината за раздялата й с него са паническите му атаки.

След раздялата си с Марк Антъни, Джен си поигра с младия танцьор Каспър Смарт. Сега вече е сама и обмисля да осинови дете в началото на другата година./ Lifestyle.bg

2 thoughts on “Автобиографията на Дженифър Лопес с интимни разкрития!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.