Джордж Клуни не отрече клюката, че е ГЕЙ!

Джордж Клуни не отрече клюката, че е ГЕЙ!

Слухът, че Джордж Клуни всъщност е гей, от години обикаля медийното пространство. В Италия, където актьорът прекарва отпуските си в имението си на езерото Комо, се кълнат, че са го виждали с други мъже.

Клуни никога не е коментирал тези клюки и за първи път говори за сексуалността си в интервй за американското списание за гейове и лесбийки Advocate.

В броя, който вече излезе в САЩ, сърцеразбивачът недвусмислено разкрива, че е минал на левия бряг.

„Смешно е, но последното нещо, което ще направя е да подкоча и да кажа: „Това са лъжи!“. Не е честно и учтиво спрямо моите добри приятели от гей обществото“, казва Клуни пред списанието.

„Няма да позволя на никого да представи така нещата, че да излезе, че да си гей е нещо лошо. Личният ми живот е личен и съм много щастлив с това. Кого ще нарани, ако някой смята, че съм гей? Дори дълго след смъртта ми, все още ще има хора, които ще мислят, че съм гей. Не ми пука!“

Клуни, който в момента излиза с кечистката Стейси Киблър, играе хомосексуалист в пиесата „8“ – наречена на калифорнийския проектозакон, който легализира гей браковете.

Истината е, че слуховете за неговата сексуална ориентация тръгнаха от едно изказване на Брад Пит, в което той каза, че ще се ожени за Джоли, тогава когато и Клуни може да го направи – т.е. когато в САЩ легализират браковете между гейове и лесбийки.

Източник Lifestyle.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.