Джъстин Тимбърлейк купува нов годежен пръстен за Джесика Бийл

Джъстин Тимбърлейк купува нов годежен пръстен за Джесика Бийл

Откакто бабата на Джъстин Тимбърлейк потвърди, че той и Джесика Бийл са се сгодили, актрисата се появи на различни събития соло и без годежен пръстен.

И докато според част от слуховете брюнетката все още се опитвала да пази в тайна новината по молба на любимия си, според други истината била съвсем различна.

„Джесика върна пръстена на Джъстин почти веднага след като той й предложи, защото не го хареса. Според нея бижуто било грозно, а диамантът – прекалено малък. Тя му поръча или да го даде на бижутер да го преправи изцяло, или направо да й купи нов. Джъстин беше много разочарован от реакцията й, защото вярваше, че тя искрено е искала да се омъжи за него“, разкрил познат на Джъстин Тимбърлейк, пише bliasak.bg.

Джесика върна пръстена на Джъстин почти веднага след като той й предложи, защото не го хареса.


 „Сега Джъстин помоли майка си да му помогне да избере пръстен, който Джесика със сигурност ще хареса. Той си мислеше, че любимата му ще иска нещо нежно и изящно, а тя просто е искала да се изфука със скъп пръстен пред приятелките си. Джесика му каза, че е много трогната от предложението му за брак, но иска по-впечатляващо бижу. Джъстин толкова се смути, че планира не само да й вземе нов пръстен, но и да й предложи отново“, добавил близкият на певеца.

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.