Диана Любенова – дръзка, секси и улегнала бременна

Бременността на красивата брюнетка накара сценаристите да плетат сюжета наново

Сценарият на „Забранена любов“ беше прекроен в последния момент заради невероятната Диана Любенова. Бременността на красивата брюнетка накара сценаристите да плетат сюжета наново, за да впишат правдоподобно героинята й Анастасия.

Засега Диана и мъжът, с когото тя отдавна дели леглото си – американския продуцент Лес Уелдън, не планират сватба. „Ще бъда майка-орлица, но не от породата, която планира пътя на рожбата си още преди да стъпи в родилното“, казва Любенова.
С половинката й вече са „изрепетирали“ грижите за малкия човек. Взели са си кученца, мопсът Секси и 18-годишната Суши, която е кръстоска между малтийка и шицу. Всъщност актрисата вече направи всички онези неща, които една жена трябва да свърши, преди да роди. Например да се снима в „Плейбой“. Фотосесията й в юбилейния стотен брой на списанието беше показно по дързък сексапил. Сега Диана е готова да скъса и с тютюнопушенето, когато се появи детето й.
Връзката на Диана и Лес започва преди шест години, три от които живеят заедно. Запознава ги добрият познайник на Любенова, Башар Рахал. След срещата им в България продуцентът се прибира в САЩ за седем месеца – период, в който комуникацията им е сведена до имейли и телефон. Когато американецът отново каца в София, красавицата решава, че няма какво да губи и го посреща с „обичам те“.

Сред общите им страсти са пътуванията и правенето на малки спонтанни подаръци. Уелдън един път се похвали, че Диана избирала дрехите за гардероба му и се справяла доста добре. Източник:Стандарт

Източник blife.bg

One thought on “Диана Любенова – дръзка, секси и улегнала бременна

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.