Диляна Попова забрави баща си

Диляна поповаТоп – манекенката Диляна Попова все по- рядко се сещала откъде е тръгнала и буквално забравила за родната си къща и близките си хора, коментират жителите на Гулянци. Въпреки това цялото градче много се радва на изявите й като актриса в „Стъклен дом“ и всеки понеделник, когато се излъчва сериала улиците опустяват.

Бащата на манекенката, Красимир Попов, е собственик на малък сервиз за коли в Гулянци. Човекът работи от сутрин до вечер без почивен ден и по нищо не изглежда, че се е надул заради успехите на детето си. Неговите съседи казват, че е много скромен човек, но за съжаление, дъщеря му не го е навестявала от години, пише skandalno.net.

„Не сме я виждали тук от години. Тя доста се промени, откакто взе да се разсъблича за тези мъжки списания. В началото родителите й се срамуваха от нея. Тези неща се приемат по- трудно от старото поколение. Сега обаче се радват на успехите й като кинозвезда. В Гулянци всички с нетърпение чакаме поредния епизод на „Стъклен дом“, а след това филмът се обсъжда цяла седмица“, коментират съграждани на семейство Попови.

Моделката, изявяваща се като актриса, е родена на 24 септември 1981 г. Семейството й живее без кой знае какви финансови възможности, но успява някак си да свързва двата края. Диляна остава в градчето с население 3000 души до осми клас, след което е приета да учи в Плевен. Така още от малка тя става самостоятелна. Завършва с не особено висок успех Техникума по облекло и решава да продължи образованието си в София. В столицата записва моден дизайн в Нов български университет.

В началото се изявява като моден стилист. Към манекенството я тласка по- голямата й сестра Елиза, която занася нейни снимки в агенция „Ексграунд“ . Впоследствие Диляна се качва на подиуми в над десет държави от Европа и Азия. У нас става особено популярна сред мъжката аудитория с еротичните си фотосесии. Диляна е и едно от най- търсените лица за реклами не само у нас. Днес освен изявите си на снимачната площадка Диляна Попова държи и луксозен магазин за дрехи на ул. „Екзарх Йосиф“.

И докато моделката видимо няма проблеми с прехраната, то баща й си докарва допълнителни доходи чрез бракониерство. „В Гулянци се знаят от цялото градче кои ловят незаконно риба с ток. На първо място това е Красимир Попов – на манекенката Диляна Попова баща й“, пише в риболовен сайт потребител. Според информациите таткото ловувал с непозволени методи от околните язовири и намиращите се в близост реки Искър и Дунав. После препродавал рибата.

Попов има и собствена лодка. Той я показа преди време по БТВ, когато сам се свързал с телевизията, за да се жалва от дупките по улиците на Гулянци. За да иронизира огромната яма пред дома си, той се спусна с лодката по гигантския гьол пред входната си врата.

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.