Диляна Попова: Имам желание да стана приемен родител

Диляна Попова: Имам желание да стана приемен родител

Манекенката Диляна Попова, която дебютира като актриса в сериала „Стъклен дом“ призна, че сценичните целувки на Асен Блатечки са много добри.

Въпреки това обаче тя бе категорична, че няма интимни отношения с него в личния живот.

„Асен Блатечки се целува добре, но с него сме само колеги. Нямам си гадже. Не е нарочно, така се е случило просто. Може би още ми е рано за сериозна връзка. Имам обаче желание да стана приемен родител, щом като не ми е дошло времето за семейство. Ще проверя как стоят нещата. Обичам децата и бих се радвала да ощастливя някое от тях“, призна Попова в тв предаването „Нека говорят“.

Напук на репутацията си на сексбомба, тя разкри, че не обича да интимничи на нетрадиционни места.

„Предпочитам да бъде по стандартния начин. Такъв човек съм. Необичайни места като самолети и т.н. не ме провокират за секс“, обясни новоизпечената актриса.

Диляна сподели още, че до момента не е правила секс за една нощ
Диляна сподели още, че до момента не е правила секс за една нощ, но няма нищо против него: „Ако има химия защо не.”

Тя не скри, че като малка не си е харесвала името. Тогава била сърдита на родителите си, защото кръстили сестра й с приказно име – Елиза, а нея с далеч по-обикновеното Диляна.

Дългогодишната топманекенка защити актрисата Елена Петрова, която бе хваната да шофира в нетрезво състояние.

„Случва се на доста хора, но не всички ги хващат. Аз също бях без книжка 6 месеца. Карах редовно без колан и с телефон на ухото и затова направих минус 56 точки. И аз имам вина, защото се заяждам с полицаите. Това е, защото много мразя да ме спират“, разкри Диляна Попова, пише blitz.bg.

Попова, пише blitz.bg.

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.