Диляна Попова и синът на Катето Евро – гаджета?

Диляна Попова и синът на Катето Евро – гаджета?

Синът на Катето Евро – чаровният Александър Кадиев, е забелязан на купон в компанията на прекрасната Диляна Попова. Има ли там някакви искри? Гаджета– или само приятели? Мълвата е неуморна, любопитството – безкрайно. Каквото и да е между тях, двамата си пасват идеално като сценична двойка. Диляна и Сашо даже разиграли на въпросното парти ивпровизирани етюди с песен за радост на останалите гости.


Истината е, че и двамата много залагат на кариерата си, буквално са обсебени от ролите, които играят. Тези дни ще се появи на екрана“Love.net”, където Диляна има интересна роля. Тя играе и в “Стъклен дом” – ще я видим като изчезналата сестра на Боряна /Елена Петрова/.
Младият Кадиев пък залага здраво на ролите в Малък градски театър зад канала. Той също се “разписа” в “Стъклен дом” с епизодичната роля на Пацо. Момчето признава, че на снимачната площадка го е завело любопитството – но очевидно са го харесали, щом в новите епизоди на сериала отново има работа за него. Младокът отрича всяко подозрение, че върви напред с протекциите на майка си. Очевидно се справям прилично, щом ме канят, казва Сашо. Пък и майка ми не е нито министър, нито премиер, та да нарежда къде да ме вземат.
Двамата заедно са много сладки, не се отказва клюката, като спряга Диляна и Сашо за любовна двойка.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.