Диляна Попова: Не ми остава време за любов

 Освен в новия БГ филм Love.net тя е и сред звездите в сериала по bTV

 Моделът Диляна Попова успя да реализира мечтата на много свои колежки и успешно да се реализира и като актриса.


Освен в новия БГ филм Love.net тя е и сред звездите в сериала по bTV „Стъклен дом“.

Вижте какво сподели Диляна Попова пред bliasak.bg:


– Диляна, ежедневието ти доста се натовари напоследък. Случвало ли ти се беше до сега?

– Възможно е да ми се е случвало, но съм забравила. Нещата обикновено така се случват в един и същи период. Като няма, няма, като има, всичко е в повече.

– Как се чувстваш като филмова звезда?

– Чак звезда не смея много да се чувствам, защото ще видя какви съм ги свършила. За Love.net е ясно, там мисля, че съм се справила, но за „Стъклен дом” ще видим занапред.
Освен в новия БГ филм Love.net тя е и сред звездите в сериала по bTV
– Как се случи въобще да се снимаш в тези филми?
– Извикаха ме на кастинг. Предполагам, че преди това чисто визуално са си избирали момичетата за прослушването. Нормално, това е стандартният начин за подбор на персонажи във филмите.

– В момента е много модерно модели да се снимат във филми…
– Не знам дали е модерно, защото това се прави навсякъде по света. Доста от моделките в последствие стават актриси. Тук, специално, мисля, че пазарът е много малък и бързо се изчерпва. За това предполагам, че пробват нови хора.
– Кога беше най-трудният ти момент на снимките?
– Труден не мога да кажа, но определено не ми е лесно. Много често се обърквам и не знам как точно трябва да го направя. В такива моменти се консултирам. Освен това много бързо забравям и трудно помня текстове. Но явно напрежението ме мобилизира и засега се справям с репликите. Един път бях объркала сцените и бях научила текст, който е за друга сцена, а в този ден се снимаше съвсем друго нещо. На мен в театъра ми се струва много трудно и сложно. Защото там излизаш и час и половина си на сцената, няма от къде да си погледнеш думичките. Докато в киното е друго винаги има как да си помогнеш.
– Сега остава и в театъра да те видим?!
– О, не! Нямам такива амбиции. Много обичам театъра и ходя често да гледам, но това ми се струва много трудно. Не мисля, че мога да съм в кондиция всеки един ден, да влизам в състояния непрекъснато. Не знам каква психика трябва да имаш, за да го правиш и всеки ден да влизаш в различна роля.

– Кой от партньорите ти най-много те респектира на снимачната площадка?
– Общо взето се държат готино с мен. Слава Богу, никой не ме притеснява. В Love.net имах сцени само със Захари Бахаров. С другите почти не съм се засичала. Бих се притеснила много, ако трябваше да си партнирам с Христо Шопов. От малка го гледам и толкова му се кефя. В „Стъклен дом” се притеснявам от Стефан Данаилов. В началото и с Елена Петрова ми беше притеснително, защото повечето снимки са ми с нея. Тя има повече опит, предразположи ме и сега всичко е наред. Много харесвам Стефка Янорова, но за съжаление на този етап нямам сцени с нея. Дано по нататък да ми се случи.
– От толкова много ангажименти остава ли ти време за любов?
– Не ми остава време за любов. В момента толкова други неща ми се случват, че даже не усещам и липса. Ателието ми също гълта доста от времето. Любовта ще дойде и ще и намеря време.

– Не е тайна за никого, че имаш страхотно чувство за хумор. До къде стигнаха нещата с дуетната ви песен с Дичо, която, за съжаление, се оказа първо априлска шега?
– Недей, недей, моля те. Той щеше да ме убие. Побъркаха го и му счупиха телефона от звънене. Аз не съм виновна, че всичките медии не си проверяват информацията. (смее се) На тази дата беше ясно, че каквото и да кажа ще е шега. Те обаче си напълниха изданията. Аз се чувствах добре, защото на мен никой не ми звъня, но Дичо…
– Обичаш ли да лъжеш и да връзваш хората?
– Не обичам да лъжа, защото винаги ме хващат и после се чувствам адски глупаво.

– Кое последното неприлично предложение, което получи?
– Понякога получавам съобщения на телефона си от някакви хора с непознати номера. Текстът е: Ела еди къде си в еди колко си часа! Аз не познавам тези хора и всичко това много ме изненадва. Да спрат да ми пишат такива смс-и, защото тава е безумно, няма кой да им се върже на акъла.
– Това си е направо предложение за секс!?
– Най-вероятно да. Едва ли някой ме вика да ми даде сто хиляди лева и да ми каже: „Беше ми приятно да се запознаем!”

– В момента с какво се занимаваш?
– Последно заснех фотосесия на серия GENE-Back to Basics, на която съм рекламно лице. Тя ще се продава в магазините на Energy/Miss Sixty. Харесвам много тази серия и затова приех предизвикателството.


Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.