Димана за себе си откровено

Яна Маринова страда от анорексия?

Фолк певицата твърди, че никога не би изпяла една песен, само защото е хит

Една от малко известните фолк певици Димана, която нашумя покрай дуета си с любимката на много от феновете на поп фолка Райна, разкри възгледите си за работата, майчинството и успеха пред hotnews.bg.
Младата фолк дива твърди, че притежава всички качества да бъде добра певица, както и талант да се изявява като такава. Според нея обаче е нужно много повече от това да пееш добре, за да бъдеш известен.

По повод застоя на кариерата си брюнетката гледа философски на нещата „Не мисля, че сега ми е времето. Може би не съм попаднала на точните песни“, разсъждава тя и допълва, че не би изпяла една песен ако не й харесва, само за да спечели от нея. Повод за това й изказване стана песента „Котето“, на колегата й Дамян. Изпълнителката е категорична, че никога не би изпяла подобно парче, колкото и да е успешно.

По повод майчинството, Димана твърди, че то много я е променило. Определя се като много по-отговорна и внимателна отпреди и е сигурна, че се променя в положителна посока. „Благодарна съм, че съм майка. Оценявам го, защото това е най-важното нещо в живота.“ признава Димана и допълва, че за нея мисията на всяка една жена в живота е да бъде майка.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.