Добрата вест застигна и Диана Любенова

Диана Любенова бременна
Щастливата вест, че ще става майка, върна усмивката на лицето на театралката и телевизионна водеща Диана Любенова, пише bliasak.bg. Въпреки че към този момент сексапилната брюнетка не дава гласност на радостаната новина, тя не смее и да отрича. А защо и трябва да отрича, когато това да си благословена да носиш нов живот е най-голямото щастие, което може да застигне една жена.
Към този момент допусканията, че Любеновадосущ като героинята си Анастасия в популярния телевизионен сериал „Забраненалюбов”, ще става майка, се основават най-вече на любознателните погледи на светските клюкари. Те не пропускат нито една изява на Диана, за да могат да се уверят още по-добре, че наедрялото й коремче не е визуална измама, а плод на любовта й с дългогодишния й приятел.
Малко след като се заговори, че този път актрисата е бременна наистина, към която новина беше пуснат и снимков материал, коментарите от страна на фенове не закъсняха.
Докато едни от интернет потребителите искрено честитяха на Любенова за голямата крачка, която прави, други побързаха да я насолят здраво:

Тая дърта чанта най-накрая се сетила, че не е интересно цял живот да се правиш на важна”, пише groznata_anastasiq, като допълва, че според нея Диана е забременяла чрез ин витро процедура, защото нямало мъж, които да покрие високите й критерии и да бъде допуснат до леговището й.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.