Доктор Хаус с официално изявление

Доктор Хаус с официално изявление

Хю Лори опроверга слуховете, че той е виновен за края на „Доктор Хаус“, защото се чувствал прекалено уморен да играе популярния по цял свят лекар, съобщава Contactmusic.

Британският актьор направи изявление пред TV Guide Magazine, в което обясни, че няма нищо общо със спирането на сериала. Според Лори става дума за неверни слухове и опити за манипулация, свързани с края на телевизионното шоу.


Той нарече истината „модерен журналистически жаргон“, който няма нищо общо с реалността. Актьорът потвърди, че не му е омръзнало да влиза в най-прочутата си роля и решението не е взето на база на неговата умора.

Изглежда звездата е прекалено ядосан на журналистите, защото ги нападна публично, като обясни, че „обича работата си и работи доста повече от повечето журналисти“, които предпочитат да бълват лъжи по негов адрес. Лори дори се позова на самия доктор Хаус и се изрази в негов стил: „Всички лъжат“.

Междувременно Stereoboard разкри, че актьорът продължава да развива музикалната си кариера. Той обяви три нови дати за участия това лято. На 29 юни той ще гостува в Глазгоу, на 1 юли – в Салфорд, а на 2 юли – в Лондон.

По време на концертите публиката ще има възможност да чуе парчетата от албума „Let Them Talk“, за който Лори подписа договор с Warner Bros Records през 2010 г.

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.