Дорис Дилова призна: „Златките“ водят кампания срещу мен!

Дорис Дилова призна: „Златките“ водят кампания срещу мен!

„Мис Плеймейт 2010? Дорис Дилова официално призна, че срещу нея се води нарочна кампания.

„Близки до мен хора, които са в тези среди, ми подхвърлиха нещо подобно. Имало „кампания“, водена от Златките“, каза пред „7 дни спорт“ моделката. Припомняме, че Златка Райкова и Николета Лозанова бяха сред красавиците, които не одобриха избора на Дорис за тяхна наследничка в популярната надпревара, организирана от списание „Плейбой“.
Дорис подчерта, че с останалите участнички от последното издание на „Мис Плеймейт“ е в добри отношения. По думите й се изписали и се изприказвали доста неверни неща. „Аз лично не съм в конфликт с нито едно от останалите момичета, както и с бивши носителки на титлата“, отбелязва Дорис. Най-близка от всички й е Гергана Райчевска, която й била верен приятел и я подкрепяла винаги.

Междувременно плевенчанката разкри, че смята да продължи живота си по стария начин – „да работи и да се развива“. През следващата година Дилова мисли да запише висше образование и освен това да продължи да се усъвършенствам като модел. Тя има планове и за реализация в чужбина. „Имам големи планове за себе си, но най-важното е да бъда жива и здрава, за да мога да ги осъществя“, философски заявява плеймейтката.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.