Драгана Миркович отряза Слави за дует

Певицата заяви, че българската публика е сред най-темпераметните

Драгана Миркович отряза Слави за дует

Драгана Миркович гостува в „Шоуто на Слави“ два дни преди концерта си в НДК. Дългия за пореден път се предложи и поиска от певицата да направят дует, но удари на камък.
Сръбската икона изпълни една от най-красивите си балади „Sve Bih Dala Da Si Tu”, а след това и вечния си хит „Placi Zemljo“
Изпълнителката заяви, че българската публика е много темпераментна”, което отговаря на нейния характер. Драгана с нетърпение чака спектакъла пред българите.

В личен план балканската звезда сподели, че е много щастлива и призна, че си е купила замък в Австрия. На въпроса колко е голям замъкът, тя отговори, че има 240 прозореца. Певицата обаче не можа да отговори на два въпроса на Слави: „Колко тоалетни има?” и „Колко РЗП (Разгъната застроена площ) е?”. Учиндолецът извика Ванката и поиска да му донесе телефон, за да се свърже със съпруга на Драгана, и да получи отговори на запитванията си. Връзката нямаше как да бъде осъществена, защото се оказа, че мъжът на Драгана Миркович е сред публиката в залата. А това автоматично означаваше, че телефонът му е изключен.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.