Другата част от Galia

Сърдечната история на Галка от екс „Каризма” с шоколадовия барабанист Робърт върви към своята „Друга част” – брака.

Другата част от Galia
Преди броени дни бившата партньорка на Миро обяви, че става булка и така се размечта, че взе да говори как иска да роди момиченце от избраника си. „Имаше разговор за сватба, разказва изпълнителката на „Другата част”. Седнахме и сложихме картите на масата. Казах му, че той е човекът.
Единствено ме притеснява, че в момента много работим. Замисляме се и за деца

Отдавна искам да имам дъщеря”, разсъждава като омъжена жена Галя. Дори вече си представя деня на сватбата. Събитието е планирано като „модерно и фамозно, за което дълго ще се говори”.

Дали защото тъмнокожият й възлюбен е родом от Детройт, или просто иска да избяга от родните папараци, Галя смята да е булка зад граница и да не разказва много подробности за събитието. Причината за специалните мерки се корени в медийните й изяви преди година и половина. Тогава тя разказваше, че връзката й с Робърт е „готина, но свободна и за брак е рано да се говори”.

Любовната приказка за миловидната потомка на донски казак започва преди две години. Тогава тя е приключила изявите си като част от „Каризма”. Обикаля света в търсене на себе си. Озовава се в Лондон. След концерт в тамошен клуб среща Робърт. За тези, които не знаят, бъдещият съпруг на Галя е барабанист, свирил с някои от най-големите имена в съвременната поп-музика. Именно покрай него българката, която днес държи да изписват името й като Galia, неведнъж е била зад сцената на концертите на Black Eyed Peace и Риана .

Слушайки Робърт, Галя не подозира как ще се развият нещата само след един концерт.

Купонът свършва, барабанистът се усмихва на нашето момиче и я заговаря. Това е достатъчно, за да трепне сърцето й. „Погледнах Роб. Беше сладък. Но не предполагах до какво ще доведе това”, връща се към началото на любовната си история певицата. Музикантът обаче е имал други планове за срещата с българката. Заговаря я, разбират се на другия ден да се видят на по кафе. Започнал да я ухажва. В началото Галя не взимала нещата на сериозно. Дори се дърпала на галантния си ухажор. В крайна сметка обаче родената в сибирския град Сургут нашенка капитулирала. „Осъзнах, че сърцето ми подскача всеки път, щом той ми се усмихне. Той е невероятен джентълмен Усетих, че съм намерила моя човек”, грейва като слънчице певицата.

В началото двамата карат на варианта телефонна и Интернет любов. Робърт пътува по турнета. Чуват се често, а Галя дели времето си между България и Америка.

Любовта се разгаря дотолкова, че щом са заедно, двамата не се отделят нито за минута един от друг.

Освен че запълва празнотата в душата й, Робърт е човекът, който връща Галя отново към музиката. Това е времето, в което нашето момиче търси своя нов творчески облик. Робърт й показва накъде да тръгне.

Един прекрасен ден пада на колене и прави предложение за брак. Галка обаче не казва „Да”. „Много съм щастлива с Роб, той е страхотен. Проблемът е, че нашата връзка е свързана с безкрайни пътувания. Дори в момента той е на турне, което продължава вече година, и не се виждаме често”, разправяше допреди месеци тя. На въпроса защо му е отказала да се оженят представителката на зодия Лъв се аргументира така: „Отговорих му, че той е човекът, който винаги ще обичам. На този етап обаче, колкото и да ми се иска, няма как да сключим брак. Но знам, че ще бъдем заедно”. Въпреки напрегнатия график на Робърт двамата намират време да се скрият от всички и отиват на романтична почивка на гръцкия остров Миконос. „Да прекосиш половин земно кълбо, за да бъдеш с човека, който обичаш, е вълнуващо”, споделя трепетите си Галка. „Единственото, което има значение, е, че се чувствам добре, допълва още тя. Западният начин на мислене е по-различен от нашия. Там хората са по-свободолюбиви и нещата се случват стъпка по стъпка. Оставям нещата да се случват.” .

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.